Forman için oyna!

Bu sezon sevenlerini oldukça üzen Bursaspor, Atiker Konyaspor karşısında moral arıyor. Alanyaspor’a sahasında farklı yenilerek büyük hayal kırıklığı yaratan yeşil beyazlılar, renkdaşını geçerek kendine gelmek istiyor. Konya Büyükşehir Belediye Stadı’ndaki

Forman için oyna!

Spor Toto Süper Lig’de performans olarak ikinci devrenin en kötü takımları arasında yer alan Bursaspor, 26. Haftada bugün Atiker Konyaspor’un konuğu olacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda 19.00’da başlayacak olan zorlu mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek. Üst üste oynadığı Gaziantepspor ve Osmanlıspor maçlarıyla toparlanma izlenimleri veren fakat Alanyaspor mücadelesinde gerek skor gerekse oynanan futbol olarak beklentilerin oldukça altında kalan yeşil beyazlılar, bugün kazanarak biraz olsun camiaya moral vermek istiyor.

Bilal ve Erdem sürprizi

Timsah’ta Bogdan Stancu ve Boban Jovic sakatlıkları nedeniyle bu karşılaşmada forma giymeyecek. Şamil Cinaz da kart cezalısı. Del Valle ile Sinan Bakış’ı kadroya almayan Teknik Direktör Mutlu Topçu, sakatlıktan yeni çıkan Faty ile birlikte Bilal Kısa ve Erdem Özgenç’i de Konya’ya götürdü. Topçu’nun bugünkü maçta orta alanı Merter, Jorquera ve Batalla üçlüsünden oluşturması beklenirken, forvette Deniz Yılmaz’ın oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Ligde en son Fenerbahçe’yi Kadıköy’de mağlup eden Atiker Konyaspor’da bir süredir Teknik Direktör Aykut Kocaman krizi yaşanıyor.

Ali Palabıyık uğurlu geliyor

Bugünkü mücadelenin hakemi Ali Palabıyık daha önce Bursaspor’un 8 maçında düdük çaldı. Yeşil beyazlılar bu müsabakalardan 5 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Palabıyık bu sezon Bursa’da oynanan ve yeşil beyazlıların 2-1 kazandığı Antalyaspor maçını yönetmişti.

Üstünlük bizde

Atiker Konyaspor ile Bursaspor bugüne kadar 28 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Bursaspor 12, Atiker Konyaspor ise 8 galibiyet alırken, 8 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Bursaspor 28 gol atarken, kalesinde ise 22 gol gördü. İki takım arasında Bursa’da oynanan ilk yarı karşılaşmasını Bursaspor 2-0 kazanmıştı.

Maç heyecanı OLAY TV’de

Bugün Bursaspor’un Atiker Konyaspor’la oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla yeşil beyazlı taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak.

​​

STAT: Konya Arena

SAAT: 19.00

HAKEMLER: Ali Palabıyık, Ekrem Kan, Kerem Ersoy 

EKSİKLER: Barry Douglas, Halil İbrahim Sönmez, Mücahit Can Akçay

EKSİKLER: Emre, Serdar, Furkan, Stancu, Jovic, Şamil

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 26 TL

19.00 beIN SPORTS 2

 

 ATİKER KONYASPOR 

30 Serkan Kırıntılı

4 Ali Turan

6 Jens Jonsson

2 Volkan Fındıklı

11 Deni Milosevic

10 Riad Bajic

18 Hadziahmetovic

26 Jagos Vukovic

7 Ömer Ali Şahiner

54 Mehmet Uslu

89 Nejc Skubic

 

BURSASPOR

1 Harun Tekin

23 Aziz Eraltay

66 Tomas Sivok

4 İsmail Konuk

30 Onur Atasayar

7 Merter Yüce

8 Cristobal Jorquera

18 Kubilay Kanatsızkuş

10 Pablo Batalla

11 Joshua John

88 Deniz Yılmaz

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X