Formaya Çelik Grubu talip

Çelikpan Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Çelik’in, yönetimle yaptığı görüşmede olumlu adımlar atıldığı öğrenildi. Yeşil beyazlı kulübün bu anlaşmadan 4 milyon TL civarı kazanacağı belirtildi.

Formaya Çelik Grubu talip

Bursaspor’un forma göğüs reklamına Bursalı bir firma sahip çıktı… Bu sezon formayı ucuz bir miktara vermek istemeyen Başkan Ali Ay’ın yüzünü Çelik Grubunun güldürmek üzere olduğu öğrenildi. Çelikpan Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Çelik’in yönetimle yaptığı görüşmede olumlu adımlar atıldığı ve konunun bir hafta içerisinde netleşeceği belirtildi. 

YÖNETİM MEMNUN

Taraflar arasında rakamlarında konuşulduğu 2 yıl için 3,5-4 milyon TL gibi bir teklif yapıldığı belirtildi. Başkan Ali Ay’ın konuyu yönetim kurulu toplantısında görüşeceği fakat göğüs reklamına bir Bursa firmasının ciddi bir şekilde yaklaşmasından da memnun olduğu bildirildi. Anlaşma sağlanırsa eğer Bursaspor yönetiminin Bursa’daki diğer işletmelere de örnek olması için çeşitli projeler hazırlamayı düşündüğü gelen haberler arasında. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X