‘Formayı bırakmam’

Sercan Yıldırım, kendisine verilen şansı iyi değerlendirdiğini söyledi.

‘Formayı bırakmam’

Kasımpaşa maçıyla 11’deki yerini alan ve güzel futbolunu golle süslemeyi başaran Sercan Yıldırım, ‘Böyle oynarsam formayı bırakmayı düşünmüyorum’  dedi. İlk olarak 4-1’lik galibiyeti değerlendiren golcü oyuncu ‘Kasımpaşa maçına çok iyi hazırlanmıştık. Hocamızın verdiği bütün direktifleri sahada uyguladık. Güzel bir skor aldık. Kasımpaşa maçında taraftarlarımızın önünde kendimizi affettirmek istiyorduk. Bunu da başardık. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum’ dedi. 

FORMA SAVAŞI ÜST DÜZEYDE

Hedeflerinin üst sıralara tırmanmak olduğunu belirten Sercan ‘Her hafta farklı bir motivasyonla sahaya çıkmak istiyoruz. Şimdi üst üste iki tane deplasman maçımız var. Zorlu bir süreç bizi bekliyor’ dedi. 11’de şans bulduğu için mutlu olduğunu da ifade eden golcü oyuncu şöyle konuştu: ‘Böyle oynarsam formayı bırakmayı düşünmüyorum. Takımda herkes formayı giymek için çok çalışıyor. O yüzden bu  mücadelenin başarıyı getireceğine inanıyorum. Ben de bu yarışta iddialıyım.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X