Formula tadındaydı!

4 kategoride 21 sporcunun katıldığı organizasyonda Formula Mini’de Alp Hasan Aksoy, Formula Junior’da Ali Ehad Türker, Formula Senior’de Gün Taşdelen ve Formula Master’da Volkan Düzgün podyumun en üst basamağında yer aldı.

Formula tadındaydı!

RECAİ UYSAL

2018 Türkiye Karting Şampiyonası ikinci ayağı OTOSK-Bursa Profesyonel Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) tarafından Bursa’da düzenlendi. Nilüfer Belediyesi’nin katkılarıyla haftasonunda Nilüfer Karting Pisti’nde düzenlenen organizasyon büyük heyecana sahne oldu.

4 kategoride 21 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonanın ilk gününde birinci yarışlar, ikinci gün ise ikinci ve üçüncü yarışlar koşuldu. Nefes kesen yarışlar sonunda Formula Mini kategorisinde Alp Hasan Aksoy birinci, Ömer Asaf Kolot ikinci olurken, Batı Ege Yıldırım da üçüncülüğün sahibi oldu.

KÜRSÜYE ÇIKTILAR

Formula Junior kategorisinde Ali Ehad Türker podyumun en üst basamağına çıkarken, Yiğit Arslan ikinciliği ve Zekai Özen da üçüncülüğü elde etti. Formula Senior kategorisinde Gün Taşdelen birinciliğe uzanırken, ikinci sırada Mert Dalkıran üçüncü sırada da Fahrettin Çak yer aldı.

Formula Master kategorisinde geçen yılın şampiyonu Volkan Düzgün birinciliği kazanırken, Mehmet Çınar ikinci, Mehmet Yaman da üçüncü sırada podyumda yer buldu. 2018 Türkiye Karting Şampiyonası, Temmuz ayında TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde gerçekleştirilecek olan üçüncü ayak yarışları ile devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X