Forum Gaziantep’te Çocuklar Rengarenk Maskeler Yapacak

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü, her ayın ilk pazar günü düzenlediği etkinliklere bu Pazar günü ‘Maske Yapım Atölyesi’ ile devam ediyor. Gaziantep’in…

Forum Gaziantep’te Çocuklar Rengarenk Maskeler Yapacak

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü, her ayın ilk pazar günü düzenlediği etkinliklere bu Pazar günü ‘Maske Yapım Atölyesi’ ile devam ediyor. Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, Çocuk Kulübü’nün düzenleyeceği ‘Maske Yapım Atölyesi’ ile çocuklara yeteneklerini geliştirirken eğlenceli vakit geçirecekleri bir ortam sunuyor. 2 Ağustos Pazar günü saat 15.00 – 18.00 arası gerçekleşecek ‘Maske Yapım Atölyesi’nde çocuklar, rengârenk maskeler yapacak, üstelik kendi yaptıkları maskeleri Forum Gaziantep hediye edicek. Atölye sayesinde el becerisini geliştirecek olan çocuklar, hep birlikte keyifli bir gün geçirme fırsatı yakalayacak. Forum Gaziantep Çocuk Kulübü yıl boyunca her ayın ilk pazar günü çocuklara özel bir atölye düzenlemeye devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X