Forum Gaziantep’te Çocuklardan Rengarenk Seramikler

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü, her ayın ilk pazar günü düzenlediği etkinliklere Haziran ayında da ‘Seramik Boyama Atölyesi’ ile devam ediyor. Gazia…

Forum Gaziantep’te Çocuklardan Rengarenk Seramikler

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü, her ayın ilk pazar günü düzenlediği etkinliklere Haziran ayında da ‘Seramik Boyama Atölyesi’ ile devam ediyor. Gaziantep’in gözde alışveriş ve yaşam merkezi Forum Gaziantep, Çocuk Kulübü’nün düzenleyeceği ‘Seramik Boyama Atölyesi’ ile çocuklara yeteneklerini geliştirirken eğlenceli vakit geçirecekleri bir ortam sunuyor. 7 Haziran Pazar günü gerçekleşecek ‘Seramik Boyama Atölyesinde çocuklar, rengarenk boyayacakları seramiklerle el becerilerini ve yeteneklerini geliştirecek. Keyifli bir gün geçirme fırsatı yakalayacak çocuklar yazın ilk günlerini bir arada unutulmaz hale getirecek. Forum Gaziantep Çocuk Kulübü yıl boyunca her ayın ilk pazar günü çocuklara özel bir atölye düzenlemeye devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X