Forum Gaziantep’te Kumbaralar Çocukların Ellerinde Renklerini Buldu

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü’nün düzenlediği Kumbara Boyama Atölyesi’nde çocuklar hem eğlendi hem de el becerilerini geliştirerek geleceklerine ilk ya…

Forum Gaziantep’te Kumbaralar Çocukların Ellerinde Renklerini Buldu

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü’nün düzenlediği Kumbara Boyama Atölyesi’nde çocuklar hem eğlendi hem de el becerilerini geliştirerek geleceklerine ilk yatırımlarını yaptı. Gaziantep’in gözde alışveriş ve yaşam merkezi Forum Gaziantep, Çocuk Kulübü’nün düzenlediği ‘Kumbara Boyama Atölyesi’ ile miniklere neşeli ve eğitici bir gün yaşattı. 3 Mayıs Pazar günü gerçekleşen etkinlikte çocuklar el becerilerini geliştirirken diğer yandan hep birlikte keyifli bir gün geçirme fırsatı yakaladı. Etkinliğin sonunda çocuklar kumbaralarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi unutmadı. “Çocuklar için daha güzel bir dünya” fikriyle çalışmalarına ve etkinliklerine devam eden Forum Gaziantep Çocuk Kulübü, çocukları eğlendirirken doğru yönlendirmeyi ihmal etmiyor ve çocukların ailelerinden büyük takdir topluyor. Forum Gaziantep Çocuk Kulübü, her ayın ilk pazar günü, çocuklara özel bir atölye çalışması düzenleyerek çocuklara hem eğlenceli hem de eğitici bir gün yaşatmaya devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X