Forum Trabzon, Kazı-kazan Kampanyası İle Öğrencilerin Çantalarını Donatacak

Forum Trabzon, düzenlediği Kazı-Kazan kampanyası ile öğrencilerin okul çantalarını donatacak. Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkez…

Forum Trabzon, Kazı-kazan Kampanyası İle Öğrencilerin Çantalarını Donatacak

Forum Trabzon, düzenlediği Kazı-Kazan kampanyası ile öğrencilerin okul çantalarını donatacak. Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi Forum Trabzon, bu yıl okul hazırlıklarına Kazı-Kazan kampanyası ile ortak olacak. Forum Trabzon’da 7-16 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada, aynı gün içinde en fazla 3 fiş ya da faturayla 100 lira ve üzeri tutarında alışveriş yapanlara, Kazı-Kazan kartı hediye edilecek. Kazı-Kazan kartlarından çıkacak mini tabletten sinema biletine, hediye çekinden legoya, okul çantasından defter, kalem, boyama setine, şemsiyeden atlas ve flüte kadar onlarca hediye, okul hazırlıklarının yapıldığı günlerde hem çocukların hem de ailelerinin yüzünü güldürecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X