Forvete yeni aday 1.95’lik Kramer

ADO Den Haag forması giyen 27 yaşındaki golcü, geçen sezon 33 maçta rakip fileleri 17 kez sarstı. Tom De Sutter ve Tomas Necid’le görüşmeler sürerken, Vedad Ibisevic ismine Başkan Recep Bölükbaşı çekimser bakıyor.

Forvete yeni aday 1.95’lik Kramer

Transferde tüm rotasını forvete çeviren Bursaspor’da gündemine giren son isim Michiel Kramer oldu. Uzun süredir bu bölge için birçok isimle iltibat halinde olan yeşil beyazlılar geçen sezon ADO Den Haag    forması giyen 1.95’lik golcüyle irtibata geçti. Kulübüyle 2016 yılına kadar anlaşması bulunan 27 yaşındaki forvet geçen sezon 33 maçta rakip fileleri 17 kez sarstı. Kramer’in 3 de asisti bulunuyor. 

BAŞKAN IBİSEVİC’E ÇEKİMSER

Daha öncede NAC Breda ve Volendam formaları giyen Michiel Kramer’in pisaya değeri 1 milyon 500 bin Euro olarak görülüyor. Diğer adaylar Tom De Sutter, Tomas Necid ve Vedad Ibisevic’le görüşmeler sürüyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın ısrarlı istediği Ibisevic için Başkan Recep Bölükbaşı’nın çekimser kaldığı ve bu transferi ağırdan aldığı gelen haberler arasında. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X