“Fotoğraflarla Göksun” Kitabı Tanıtıldı

Göksun Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü ve aynı zamanda fotoğraf sanatçısı Mehmet Gören’in “Fotoğraflarla Göksun” adlı 109 sayfalık kitabın tanıtımı y…

“Fotoğraflarla Göksun” Kitabı Tanıtıldı

Göksun Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü ve aynı zamanda fotoğraf sanatçısı Mehmet Gören’in “Fotoğraflarla Göksun” adlı 109 sayfalık kitabın tanıtımı yapıldı. Kitap tanıtımında konuşan Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan “Yeşili, doğası, ormanları, tertemiz suları ve şifa kaynağı havası ile bölgenin adeta akciğeri, soluklanma merkezi olan Göksun, milattan önceye dayanan uzun tarihi boyunca yolların kesiştiği, medeniyetlerin yerleştiği veya gelip geçtiği konumuyla sayısız insan kafilesini karşılamış, misafir etmiş ve uğurlamıştır. Hazırlamış olduğumuz “Fotoğraflarla Göksun” kitapçığı ilçemizin doğal güzelliklerini, ormanını, akarsularını, baraj ve göletlerini, kanyonlarını, mağaralarını, doğa yürüyüşünü (trekking) alanlarını, kale, mozaik gibi tarihi kalıntılarını, elmasını, çileğini, kardelenlerini, sümbül gibi endemik bitkilerini, çirişini, yemeklerini, karakucak güreş, yayla ve elma festivallerini resmetmektedir” dedi. Fotoğraflarla Göksun kitabını hazırlayan Mehmet Gören ise “2014 yılının altıncı ayında Göksun’da göreve başladığımda Kaymakamımız Sayın Ali Hamza Pehlivan’a Göksun’un doğa harikası bir yer olduğunu ve fotoğraflarla Göksun kitabı ve fotoğraf sergisi açma fikrimi sundum. Bu fikrimden dolayı memnun olan Sayın Pehlivan çalışmama başlamamı söyledi. Bu kitabın yayımlanmasında en büyük paya sahip olan kaymakamımıza sonsuz teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X