Fotoğraftaki ufaklık şimdilerde genç kızların aşık olduğu bir isim

Erkenci Kuş dizisiyle ekranlarda boy gösteren Can Yaman’ın büyük değişimini gören “Vay be!” diyor.

Fotoğraftaki ufaklık şimdilerde genç kızların aşık olduğu bir isim

2014 yılında ‘Gönül İşleri’, sonrasında ‘Dolunay’ dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran yakışıklı oyuncu Can Yaman, şimdilerde ‘Erkenci Kuş’ dizisiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Önce İtalyan Lisesi’ni, ardından hukuk fakültesini birincilikle bitirmiş bir avukat olmasına rağmen oyunculuğu seçen Yaman’ın büyük değişimine bakın…

erkenci-kus-dizisinin-yakisiklisi-can-yaman-inin-712217_809_17_b.jpg

Lise yıllarında basketbol oynayan Can Yaman, kendini öyle geliştirmiş ki üniversiteyi basketbol bursuyla okumuş.

erkenci-kus-dizisinin-yakisiklisi-can-yaman-inin-712217_3617_16_b.jpg

İtalyan Lisesi’ni birincilikle bitiren ve Hukuk fakültesinden de dereceyle mezun olan Can Yaman “ders notlarını iki-üç kere okur, herkesten daha hazır olurdum sınava. ” diyor.

erkenci-kus-dizisinin-yakisiklisi-can-yaman-inin-712217_1150_17_b.jpg

Kendisi çok kıskançmış. Akrep burcunun doğasında olduğunu söylüyor. İleri derecede İtalyanca bilen yakışıklı oyuncunun en büyük hayali Ferzan Özpetek filminde oynamak. Aşçılıkta da iyi olan Yaman’ın en iyi yaptığı yemek yaprak sarma!

“Ders çalışmaya ve spora odaklı bir çocuktum. Basketbol oynuyordum.” Lise yıllarında basketbol oynayan Can Yaman kendini öyle geliştirmiş ki üniversiteyi basketbol bursuyla okumuş.

erkenci-kus-dizisinin-yakisiklisi-can-yaman-inin-712217_2229_6_b.jpg

Hukuk okumasını isteyen babası “Avukat ol, sonra ne yaparsan yap” demiş. Avukatlığı bırakmadığını sadece duruşmalara ara verdiğini söyleyen Yaman’ın çok sevdiğim iki arkadaşıyla Bebek’te hukuk bürosu var.

erkenci-kus-dizisinin-yakisiklisi-can-yaman-inin-712217_6598_7_b.jpg

Ünlü oyuncunun da herkesin olduğu gibi bir başucu kitabı varmış. Kitabın adı ise “Senaryo”. En son oyuncu Bestemsu Özdemir ile aşk yaşayan Can Yaman’ın uzun zamandır bilinen bir ilişkisi yok!

erkenci-kus-dizisinin-yakisiklisi-can-yaman-inin-712217_7641_16_b.jpg

Yaman verdiği bir röportajda ailesini şu ifadelerle anlatmıştı. “Çok sevgi dolu bir ailede büyüdüm, annem babam ben küçükken ayrılmışlar ama annem hala üzerime titrer, babamsa idolümdür”

erkenci-kus-dizisinin-yakisiklisi-can-yaman-inin-712217_600_15_b.jpg

Aşk adamı olmadığını söyleyen Yaman’ın en uzun ilişkisi 1 yıl sürmüş.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X