FOX TV kararını verdi! Sosyal medya ayağa kalktı, tepki yağıyor…

Fox TV’nin sevilen dizisi Son Yaz için erken final kararı alındı. Geçtiğimiz sezon Çeşme’de çekilen dizinin hikayesi İstanbul’a taşınmış ve kadrosunda da değişiklikler yaşanmıştı. Ali Atay, Alperen Duymaz, Birce Akalay ve Hafsanur Sancakturan’ın başrollerde oynadığı Son Yaz’ın final yapacağının açıklanması sosyal medyanın da gündemine oturdu. Dizinin hayranları yaptıkları paylaşımlarla final kararına tepki gösterdi.

FOX TV kararını verdi! Sosyal medya ayağa kalktı, tepki yağıyor…

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu, senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı Son Yaz dizisinden, sezon finalinde Canan’ı canlandıran Funda Eryiğit ayrılmıştı.

Son Yaz_24 (1)

YAYIN GÜNÜ VE HİKAYESİ DEĞİŞTİRİLDİ!

İlk sezonu Çeşme’de çekilen dizinin hikayesi 2. sezonda İstanbul’a taşınmıştı. Ünlü oyuncu Birce Akalay’ın kadrosuna katıldığı dizinin yayın günü de cuma akşamlarından cumartesi gününe alınmıştı.

Son Yaz_22 (2) (1)

Ancak yayın günü değişen dizi reytinglerde düşüş yaşadı. Son Yaz geçtiğimiz hafta ekrana gelen 24. bölümüyle Total’de ilk 10’a giremezken, AB grubunda ise 6. oldu.

Son Yaz (10)

Fox TV ise sürpriz bir şekilde Son Yaz için erken final kararı aldı. Dizinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “26. bölümde hikayemizi sonlandırırken hep güzel anılarınızda kalacağımıza eminiz” denildi. Final kararının açıklanmasıyla beraber dizinin sevenleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

sss

SON YAZ’A SON ŞANS İSTEDİLER!

Twitter’da #sonyaza sonşans etiketiyle dizinin final yapmasına tepki gösteren izleyiciler, diziyi sosyal oturdu. İşte Twitter’daki tepkilerden bazıları:

son

son1

son2

son3

son4

son5

son6

HABERİ PAYLAŞ
6 adet yorum var

6 adet yorum var

  1. Ben de seneler sonra bir dizinin fani oldum. Sanki bastan beri bu diziyi sabote ediyorlar ne tekrarlari duzgun verildi ne fragmanlari duzgun yayinlandi ne de duzgun tanirimu oldu. Sacma sapan bir suru dizi yayinda korkunc kotu sanatcilar ve oyunculuklari olan dizilerin foxda hala devam ediyor olmasi sasirtici. Fox u protesto ediyorum. Son Yaz ekibi sanatcilara tebriklerimi yolluyorum hepinizin yolu acik olsun harikasiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X