Fox Tv’den Atv’ye flaş transfer! Seyircinin istediği oldu

Deniz Çakır, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine geri mi dönüyor? Atv’nin sevilen dizisi EDHO’da Naz Elmas diziden ayrılırken Hızır Çakırbeyli’ye söylediği sözler Deniz Çakır karakterinin dönüşü olarak algılandı.

Fox Tv’den Atv’ye flaş transfer! Seyircinin istediği oldu

EDHO’da Naz Elmas diziden ayrılırken Hızır Çakırbeyli’ye söylediği sözler Deniz Çakır karakterinin dönüşü olarak algılandı. Peki Deniz Çakır Eşkiya dünyaya Hükümdar Olmaz’a dönecek mi?

İlgili resim

ATV ekranlarında yayınlandığı günden beri en yüksek reyting izlenmelerini alan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, seyirciyi dinliyor. Sevda Meftun karakteri son bölümde Hızır’a veda ederek diziden ayrıldı.
 

Sevda Meftun ile ilgili görsel sonucu

Naz elmas’ı geldiği günden beri sevmeyen izleyici, Deniz Çakır’ı çok istiyor. Deniz Çakır EDHO’ya dönecek mi bilinmiyor ancak Müjde Uzman kesin olarak geri dönüyor.

müjde uzman edho ile ilgili görsel sonucu

Savaşçı’dan çıktı geliyor!

Fox Tv’nin iddialı yapımlarından Savaşçı’dan ayrılan Müjde Uzman Atv’ye transfer oldu.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yeni kadın jön olarak Müjde Uzman anlaşma sağladı. İlk sezonda yer aldığı diziden çıkan Müjde Uzman karakteri çocuğuyla birlikte diziye geri dönecek. Deniz Çakır bu sezon olmasa da gelecek sezon için gelebilir. 

İlgili resim

İlgili resim

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X