FOX’a bir darbe daha! Karar verildi

Elkızı dizisi her hafta yeni bölümü ile pazar akşamı izleyen karşısına çıkıyordu. Başarılı oyuncu kadrosuyla öne çıkan Elkızı dizisi 13. bölümde final kararı aldı. Başrollerini Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş gibi isimlerin oluşturduğu dizi Elkızı neden bitiyor sorusu da yöneltilmeye başladı.

FOX’a bir darbe daha! Karar verildi

FOX ekranlarının sevilen dizisi Elkızı, pazar akşamları seyirciyi TV başına kitliyordu. Dizi 13. bölümde ekran macerasına son veriyor. Elkızı dizisinin yönetmenliğini Feride Kaytan yürütürken senaryosunu da Hilal Yıldız kaleme alıyordu. İşte, Elkızı dizisi oyuncuları…

Elkızı bitiyor mu, neden final yaptı Elkızı dizisi oyuncuları

ELKIZI NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Ezo’nun hikayesinin anlatıldığı Elkızı dizisinin ilk olarak yayım günü değişmiş ve pazar gününe alınmıştı. Ardından dizinin 13. bölümde final yapacağı açıklandı. Elkızı dizisinin reytingler nedeniyle macerasını noktaladığı öne sürülüyor.

ELKIZI OYUNCULARI

Dizinin kadrosunda ise; Sevda Erginci, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper yer alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X