Frankfurt’ta gövde gösterisi

Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen Heimtextil Fuarı’nda 76 Bursalı firma gövde gösterisi yaparken, 80’i aşkın firma temsilcisi de Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında organizasyona ziyaretçi olarak katıl

Frankfurt’ta gövde gösterisi

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Heyet Başkanı Hasan Çepni ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcilerinin oluşturduğu heyet, sektördeki gelişmeleri yakından inceledi. Bursalı heyet, ayrıca Messe Frankfurt Fuar alanında düzenlenen ikili iş görüşmelerinde yeni işbirliklerinin yollarını aradı. 

MÜSİAD Hessen’in destekleriyle düzenlenen ikili görüşmelere yabancı firma temsilcilerinin yanı sıra MÜSİAD Hessen Başkanı Musa Aydın, MÜSİAD Hessen üyeleri ile Alman – Türk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ahmet Bayraktar katıldı. 

GÜCÜMÜZÜ GÖSTERDİLER

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, 180’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren Bursa’nın 2016 yılında da sürükleyici rol oynamaya devam ettiğini söyledi. Bursa’nın dışsatımının geçen yıl yüzde 11 artışla 13 milyar dolara çıktığını kaydeden Burkay, ”Geçtiğimiz yıl Türkiye’den yapılan ihracatın yüzde 10’u şehrimizden gerçekleştirildi. Fuarda stant açan 76 firmamız Bursa’nın ev tekstili sektöründeki gücünü gösterdi” dedi. 

BTSO Meclis Üyesi ve Heyet Başkanı Hasan Çepni de, ”2016 yılında yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Bursalı firmalarımızın fuara katılımında bu yıl artış yaşandı. Şirketlerimizin göstermiş olduğu bu başarı bizleri gururlandırıyor. Bursa’nın markaları artık uluslararası arenada daha fazla boy gösteriyor” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X