Fransa aşkına Türkiyem

Grup üçüncülüğü için 1 puana ihtiyacı olan ay yıldızlılar 21.45’te başlayacak karşılaşmayı kazanıp play-off biletini cebine indirmek istiyor.

Fransa aşkına Türkiyem

Cumartesi akşamı Prag’da Çek Cumhuriyeti’ni 2-0 mağlup ederek play-off iddiasını güçlendiren A Milli Futbol Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’ndaki son maçında bugün İzlanda ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Stadyumu’nda saat 21.45’te başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu’ndan Gianluca Rocchi yönetecek. Elenito Di Liberatore ve Mauro Tonolini’nin yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Andrea Padovan olacak.

KONYA’DAN ÇIKIŞ YOK

A Millilerimiz, İzlanda’yı yenmesi ya da rakibiyle berabere kalması durumunda play-off turuna katılım hakkı kazanacak. Ay yıldızlılar, rakibine mağlup olması halinde ise play-off’a kalabilmek için Hollanda’nın evinde Çek Cumhuriyeti’ne puan kaybetmesini bekleyecek. Ancak, daha önce Konya’da muhteşem taraftar önünde Hollanda’yı 3-0’lık skorla dize getiren ay yıldızlılar, grup lideri İzlanda’yı da yenerek Türkiye’ye güzel bir gece yaşatmak istiyor.

21.45 Show TV/Canlı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X