‘Fransa daha mı güvenli?’

Belçika basınına konuşan Dany, ‘Türkiye’de yaşamak konusunda kendime yasak koymuyorum. Evet ülkede istenmeyen olaylar oluyor ama Fransa daha mı güvenli’ dedi.

‘Fransa daha mı güvenli?’

Bursaspor’un tecrübeli savunmacısı Dany Nounkeu, sezon başında kendisini Galatasaray’dan gönderen Hamza Hamzaoğlu’yla yeşil beyazlı takımda buluşmasıyla ilgili konuştu. Belçika basınına demeç veren Dany, ‘Galatasaray’dan yazın ayrılmak zorunda kaldım çünkü gönderildim. Beni gönderen hoca da Kasım ayında gönderildi. Şimdi o da Bursa’ya geldi ve yeniden aynı takımda buluştuk. Dünya küçük’ diye konuştu.

“KALABALIK YERLERE GİTMİYORUZ”

Türkiye’de son dönemdeki şiddet ortamına da değinen Dany, ‘Bazı önlemler alıyoruz. Çok kalabalık yerlere gitmiyoruz. Ancak yaşamak konusunda kendime yasak koymuyorum. Türkiye’de saldırılar oluyor ama söyler misiniz bana Fransa’da daha mı güvendeyiz? Böyle olduğunu sanmıyorum. Kamerun’da bu tip şeyler oluyor ve en çok ülkemdeki bu olaylara üzülüyorum. Neredeyse her gün oluyor’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X