Fransa öncesi son prova!

Ay yıldızlıların Slovenya ile Ljubljana’daki özel buluşması TSİ 21.15’te başlayacak.

Fransa öncesi son prova!

10 Haziran’da start alacak 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’na hazırlanan A Milli Takımımız, son provayı bu akşam Slovenya ile deplasmanda yapacak. 

 

Başkent Ljubljana’daki Stozice Stadyumu’nda TSİ 21.15’te başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu’ndan Marco Guida yönetecek. Guida’nın yardımcılıklarını Alessandro Giallatini ve Lorenzo Manganelli yapacak. Ay yıldızlı ekip, şampiyona öncesi 23 kişiye indirilerek son halini alan kadrosuyla Slovenya maçına çıkacak.

6 MAÇTA TEK YENİLGİ

Fatih Terim’in öğrencileri, finaller öncesi 7. ve son hazırlık maçını bu akşam yapacak. Grup elemelerindeki son maçında İzlanda’yı 1-0 mağlup ederek adını finallere yazdıran milli takım, ardından çıktığı 6 özel müsabakada sadece 1 kez yenildi. 

Katar’ı 2-1 yenen, 0-0 sona eren Yunanistan maçı FIFA kararıyla 3-0 lehine tescil edilen ay yıldızlı ekip, İsveç ve Avusturya’yı 2-1’lik skorlarla geçti. İngiltere’ye Manchester’de 2-1 kaybeden milliler Karadağ’ı Antalya’da 1-0’lık skorla geçmeyi başardı.

21.15 ATV/Canlı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X