Fransa’da Bursa şov

Bursalı kardeşler Ayşe ve Ece Ege’nin sahibi olduğu Dice Kayek Modaevi, üçüncü Couture koleksiyonunu dün Fransa’daki Louvre Sarayı’ndaki tasarım müzesi ‘Musée des Arts Décoratifs’te gözler önüne serdi.

Fransa’da Bursa şov

Paris Haute Couture Moda Haftası’nın resmi takvimine girme başarısı gösteren ilk Türk markası olan Dice Kayek, dünkü defilesiyle yine alkışlandı. Ayşe ve Ece Ege tarafından sunulan ‘Nocturne 54’ adlı koleksiyon, eski zamanlardaki şıklığa olan özlemi gözler önüne serdi. 

Couture koleksiyonlarının en önemli kurallarından biri olan el işçiliği ise Dice Kayek’in tüm parçalarında kullanıldı. 

İZLEYENLERİ HAYRAN BIRAKTI

Ünü dünyaya yayılan başka bir Türk markası olan D-Hotels and Resort’un sponsorluğunu üstlendiği Dice Kayek’in defilesini moda otoriteleri ilgiyle izledi. 2015-2016 kış kreasyonlarıyla herkesi kendine hayran bırakan Dice Kayek’in kurucularından Ece Ege ise, finalde podyuma çıkarak konuklarını selamladı. Moda haftası birbirinden ünlü markaların görsel şovları eşliğinde 9 Temmuz’a kadar sürecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X