Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Fransa’da hayal kırıklığı

Fransız basını, Fransa’nın 16. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2020) son 16 turunda İsviçre’ye penaltılarla yenilerek elenmesini “hayal kırıklığı” olarak gördü.

Fransız basını, Fransa'nın 16. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) son

Spor gazetesi L’Equipe, maçın bitimine 10 dakika kala 3-1 önde olan Fransa’nın İsviçre’ye penaltı atışlarında yenilerek elenmesini “sahadan silindiği” şeklinde yorumladı.

La Provence gazetesi ise, İsviçre’nin Fransa’yı 2 gole yakalaması ardından penaltılarda yenmesini “Fransa’nın batışı” olarak gördü.

Ülkenin önde gelen gazetelerinden Le Parisien, Fransa’nın Kylian Mbappe’nin penaltı atışını kaçırmasıyla elenmesini, “hayal kırıklığı” olarak değerlendirdi.

Le Figaro, çılgın bir maçın ardından “Mavilerin” hayallerinin yıkıldığını vurgularken, Le Monde ile RMC Sport da, şampiyonluğun birinci adayı olan Fransa’nın elenmesini “hayal kırıklığı” şeklinde tanımladı.

AA


Avatar Seç KAPAT
Bütün sorumluluğun kendilerinde olduğunu söyleyen Merih Demiral, Montella'nın verdikleri mücadeleden
Sıradaki Haber Merih Demiral’dan maç sonu açıklama: ‘Hepimizi topladı tebrik etti’