Fransa’ya İznik tabelası

Fransa’nın Lorient kenti Pithiviers şehir meydanı Kardeşlik Anıtı’na Türk Bayrağı ve İznik 2340 kilometre yazılı tabela dikildi.

Fransa’ya İznik tabelası

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın dördüncü Kardeş Şehir olarak Fransa Lorient kenti Pithiviers Belediyesi ile 3 Kasım 2015 tarihinde kardeşlik protokolünü İznik’te imzalamıştı. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Belediye Meclis Üyeleri, Fransa Lorient kenti Pithiviers Belediye Başkanı Philippe Nolland’ın davetlisi olarak ziyarette bulundu. Başkan Sargın ve Belediye Meclis Üyeleri’ni Pithiviers Belediye Başkanı Philippe Nolland ve meclis üyeleri karşıladı. 

İZNİK 2340 KM

Fransa Lorient Şehri Pithiviers şehir meydanı Kardeşlik anıtına İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Pithiviers Belediye Başkanı Philippe Nolland ile birlikte Türk Bayrağı ve İznik 2340 kilometre yazılı tabelayı dikti. Sargın “Pithiviers Belediye Başkanı ve meclis üyeleri ile birlikte bu gün şehir meydanına Türk Bayrağı ve İznik 2340 km yazılı tabelayı dikmek bizleri onurlandırdı. İnanıyorum ki, bu kardeşliğimiz gün geçtikçe pekişecek ve gelişecektir” dedi.

Pithiviers  Belediye Başkanı Philippe Nolland ise, “Sizleri aramızda görmek bizleri çok mutlu etti. Bu güzellikler Türkiye ve Fransa ile her iki belediyemize hayırlı olsun. Bugün siz değerli delegasyonla birlikte bunun anıtını dikiyoruz. Bu dostluklarımız ilelebet sürecektir’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X