Fransa’ya özel ekip

Paul Le Guen’le görüşmek için Bursaspor’dan 2 isim bugün Paris’e uçuyor.

Fransa’ya özel ekip

Yönetici Hasan Parlakay ve İdari Menajer Hüseyin Gedik’in bugün Fransız teknik adamla bir araya gelip hem sözleşmenin şartlarını hem de transferleri görüşeceği öğrenildi. 

Bursaspor’un prensip anlaşmasına vardığı Fransız teknik adam Paul Le Guen’in yarın Bursa’da olacağı bildirildi. Le Guen’in bu akşam televizyon programı olduğu için gelişinin yarına kaldığı, Bursaspor’dan da bir ekibin bugün Fransa’ya gitmeye hazırlandığı öğrenildi. Bir yönetici ve menajer Hüseyin Gedik’in bugün Fransız teknik adamla görüşüp transferlerle ilgili de görüşünü alacağı ifade edildi.

RUSYA SEYAHATİ DE OLABİLİR

Ekibin yarın birlikte Bursa’ya geleceği Paul Le Guen’in hafta sonuna kadar Özlüce’de çalışacağı kaydedildi. Asamouh Gyan’ın da çarşamba günü Bursa’da olması beklenirken Alex Song’la alakalı, Bursaspor’dan bir yöneticinin Rubin Kazan’la temas kurması için Rusya’ya gitmesi gündemde… Başkan Ali Ay, yeni sezonda geçen seneden daha iyi olacak bir Bursaspor için uğraş verdiklerini belirterek, ‘Teknik direktör ile prensip anlaşmasına varıldı. Pazar günü akşamına kadar inşallah her şey netleşecek’ dedi.  

Dedikodu Bursaspor’un içine girmiş

Başkan Ali Ay, ikinci şampiyonluk ve başarılar için camianın dedikodudan kurtulması gerektiğini vurguladı.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, yeni sezonda herkesin birlik ve beraberlik içinde olması halinde büyük başarılara imza atacaklarını söyledi. Ay, ‘Anadolu kulüplerinin içinde şampiyonluğu en fazla hak edecek olan takım yine Bursaspor. 2009-10 sezonunda birlik ve beraberlikle şampiyon olmuştu. Neden tekrar olmasın? Olabilir ama bu birlik beraberliğin bozulmamış olması, dedikodunun da ortadan kalkması lazım’ diye konuştu.

DESTEK İSTİYORUM

Başkan Ay, şöyle devam etti: ‘Herkes şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım, -Ben nerede hata yaptım?- diye. Biz maalesef ülke olarak, halk olarak aynaya bakmasını bilmiyoruz. Ben taraftarımızdan destek istiyorum. Dedikodu ile değil gerçeklerle hareket edilmesini istiyorum. Hayatta en çok nefret etiğim şey dedikodu. Maalesef Bursaspor camiası içine girmiş. Onu da düzeltmeye çalışıyoruz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X