Fransız futbolcu için Başkan devrede

Geçen sezon Timsah’ın 1 milyon 400 bin Euro’luk teklifini kabul etmeyen ve 900 bin Euro’ya Hannover’e giden tecrübeli oyuncuya bu kez 1 milyon Euro önerildi.

Fransız futbolcu için Başkan devrede

Transfer çalışmalarına devam eden Bursaspor gündemine tekrar aldığı Jimmy Briand için temaslarını sürdürüyor. Başkan Recep Bölükbaşı’nın bizzat yürüttüğü bu transfer için yeşil beyazlılar, 30 yaşındaki golcüyü ikna etmeye uğraşıyor. 

Hem kanatlarda hem de santrafor mevkiinde oynayan ve bonservisi elinde olan 30 yaşındaki Fransız futbolcuya son görüşmede 1 milyon Euro’luk bir teklif yapıldığı belirtildi. 

GEÇEN SEZON REDDETTİ

Geçen sezon Timsah’ın 1 milyon 400 bin Euro’luk teklifini kabul etmeyen ve 900 bin Euro’ya Bundesliga ekiplerinden Hannover’e giden tecrübeli oyuncunun önerilen rakama sıcak yaklaştığı bildirildi. 

Hannover formasıyla geçtiğimiz sezon 29 maça çıkan ve 3 gol, 8 asistlik performans sergileyen 30 yaşındaki Fransız oyuncunun transferini Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın da çok istediği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X