Fransız medyasına konuştu; Bursaspor’da oynamayı çok isterdim…

Fransız ekibi Lille’de oynayan milli futbolcu, Süper Lig’de Bursaspor forması giyememenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

Fransız medyasına konuştu; Bursaspor’da oynamayı çok isterdim…

Bursaspor altyapısından yetişen ancak A takım da oynama fırsatı bulamadan İstanbulspor’a giden, oradan da Fransa’nın Lille takımına transfer olan Mehmet Çeki Çelik, yeşil beyazlı takımı unutamıyor.

A milli takıma kadar yükselme başarısı gösteren Mehmet Zeki Çelik, “Süper Lig’de Bursaspor formasıyla oynayabilmeyi çok isterdim ve bunu yapamadığım için üzgünüm” dedi. Fransa medyasına röportaj veren 23 yaşındaki sağ bek, Vakıfköy’den yetiştiğine vurgu yaparak, “Ailem Bursa’da yaşıyor. Küçükken Bursaspor altyapısına katıldım ve U21 Takımı’na kadar yükseldim” diye konuştu.

A TAKIMI İSTEDİM
Aynı zamanda A Milli Takım’ın banko sağ beki olan başarılı futbolcu, 2016 yılında yeşil beyazlı kulüpten ayrılış sürecini şöyle özetledi: “Kulübüm Bursaspor, beni başka bir kulübe bırakmak istemiyordu. Ancak A takımda değil, U-21 takımında oynatmayı planlıyordu. Ben de bu durum nedeniyle, beni isteyen İstanbulspor’a gitmek için yönetime baskı yapmak zorunda kaldım ve İstanbulspor’a gittim.”

Lille’de, milli oyuncular Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz’la beraber oynayan Mehmet Zeki Çelik, Bursaspor’da; Enes Ünal, Furkan Emre Ünver, Emirhan Aydoğan, Ertuğrul Ersoy gibi ‘1997’li altın jenerasyondan’ yetişen isimlerle beraber forma giymişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X