Fren yerine gaza basınca iş yerine girdi

Sinop’ta aracını park etmek isteyen sürücü, fren yerine gaza basınca kontrolden çıkan otomobil bir iş yerine girerek durabildi.

Fren yerine gaza basınca iş yerine girdi

Alınan bilgiye göre, Kadriye Tan (53), 57 HA 928 plakalı otomobiliyle alışveriş yapmak için Türkeli ilçesi Güzelyurt Mahallesi’ndeki bir mobilya mağazasına geldi.

Aracını iş yerinin önünde bulunan alana park etmek isteyen Tan, yanlışlıkla fren yerine gaza bastı. Kontrolden çıkan araç, iş yerine girerek durabildi.

Kaza sırasında iş yerinde bulunan çalışanlar, aracın geldiğini görerek kaçarken mağazada ise hasar oluştu.

Bu arada kaza anı güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

Mağaza yetkilisi Muhammet Tan, arkadaşlarıyla iş yerinin önünde sohbet ettikleri sırada olayın yaşandığını belirterek, “Sohbet esnasında karşıdan araçla annem ve yengemin geldiğini gördüm. Yanaşarak duracaklarını beklerken bir baktım iş yerine girdi. Herhalde yengem frene basacağım derken gaza basmış. Sağlık olsun diyoruz, en azından can kaybı olmadı. Çünkü mahallenin çocukları sürekli dükkanın önünde oynuyorlar. İnşallah böyle bir olay bir daha yaşanmaz.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X