Frey mutlu etti

Fransız yıldız, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği’nde tedavi gören çocukları ziyaret ederek hediye dağıttı.

Frey mutlu etti

Bursaspor’un Fransız kalecisi Sebastien Frey, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği’nde tedavi gören çocukları ziyaret ederek yeni yıl öncesi hediyeler dağıttı. Futbolcuların şanslı olduğunu ve bazen dışarıya çıkıp diğer insanları da mutlu etmesi gerektiğini ifade eden kaleci Frey, şunları söyledi: ‘Öncelikle ben her sene gittiğim takımlarda böyle etkinlikler yapıyorum. Futbol camiası ve futbolcular çok şanslı kişiler. Bazen dışarıya çıkıp diğer insanları da mutlu etmek gerekiyor.’

Takım çok iyi 

‘Onların durumlarını da anlamak gerekiyor. Belki 30 saniyelik bir mutluluk vermişizdir çocuklara ama o mutluluk bizim için çok önemli. Biz şanslı kişiler olarak bu kişileri mutlu etmemiz gerekiyor. Böyle davranışlarla o insanlar da mutlu oluyorlar.’ Fransız kaleci Bursaspor ile ilgili yöneltilen soruya ise  ‘Bugün sadece çocuklar için buradayım. Takımımızda durumlar gayet iyi. Gaziantepspor galibiyetinden sonra moraller çok iyi’ diye cevapladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X