Frutti Extra Bursaspor’dan yeni sezon öncesi isim sponsoru ziyareti…

Uludağ İçecek AŞ Fabrikası’nın gezen Frutti Extra Bursasporlu basketbolcular ve teknik ekip, keyifli bir etkinliğe imza attı… Uludağ İçecek Aş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl ve Frutti Extra Bursaspor AŞ Başkanı Sezer Sezgin, yarın Beşiktaş maçıyla start verecek ING Basketbol Süper Ligi’nde güzel bir sezon geçirmek istediklerini söylediler.

Frutti Extra Bursaspor’dan yeni sezon öncesi isim sponsoru ziyareti…

RECAİ UYSAL
ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden ve sezonun startını yarın Beşiktaş maçıyla verecek Frutti Extra Bursaspor, dün keyifli bir etkinlikte bir araya geldi. Yeşil beyazlılar, isim sponsoru olan Uludağ İçecek AŞ Fabrikası’nı gezerken, sezonun ilk maçı öncesinde moral depoladılar. Fabrikayı geçen Frutti Extra Bursasporlu oyuncular ve teknik ekip, üretim hakkında bilgi aldı. Uludağ İçecek AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl da oyunculara üretim alanlarını gezdirirken, yapılan çalışmaları anlattı. Kızıl, ardından Uludağ İçecek AŞ’nin hem ürünleri hem de yatırımları hakkında bilgi verdi.

MORAL OLDU
Bursaspor’a uzun zamandır destek verdiklerini ve sponsorluk çalışmaları yaptıklarını ifade eden Ömer Kızıl, futbol takımına 12 yıldır sponsorluk yaptıklarını, basketbol takımıyla da yollarının kesiştiğini ifade etti. Sponsorluklarının devam edeceğini belirten Kızıl, “Lig başlamadan böyle bir organizasyonla takıma moral olsun istedik. Arkalarında nasıl bir sponsor var, nasıl bir üretim anlayışımız var, nelerle ilgili sponsorluklar yapıyoruz ve nasıl bir aileyiz görsünler istedik. Güzel bir organizasyon oldu. Beşiktaş maçı öncesi güzel bir moral oldu” dedi.

KEŞKE TARAFTAR DA OLSAYDI
Sezonun başlangıcının güzel olmasını istediklerini ifade eden Ömer Kızıl, “İnşallah güzel bir başlangıç olur. Biz her projeye uzun vadeli bakıyoruz. EuroCup’a katılıyoruz. En önemli sorun pandemi. İnşallah bu dertlerimiz bittikten sonra taraftar desteğiyle Frutti Extra Bursaspor’un önünün açık olduğunu düşünüyorum. Keşke pandemi olmasaydı da 7 bin kişilik salonumuzu Türkiye’nin en iyisi olan Teksas doldursaydı. Avrupa’da da iyi işler yapılacağını düşünüyorum. Beraber bu markayı bir yere getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Başlangıç önemli

Frutti Extra Bursaspor AŞ Başkanı Sezer Sezgin, uyum sürecini çabuk atlatıp, lig ve Avrupa’da iyi bir mücadele sergilemek istediklerini söylerken, yarınki Beşiktaş maçıyla sezona güzel start vermeye amaçladıklarını ifade etti.

Uludağ İçecek AŞ ailesine teşekkür eden Frutti Extra Bursaspor AŞ Başkanı Sezer Sezgin, “Geçen sezon başı gerçekleşen ziyaret bize uğurlu geldi. Bu sezona da ziyaretle başladık. Hedefimiz EuroCup’ta başarılı bir takım olmak şehre mücadelesi yüksek bir takım izlettirmek. Sezona iyi başlamak istiyoruz. İyi başlangıç her zaman önemli. Malum pandemi nedeniyle tüm takımlar gibi sezona geç ve olumsuzluklar başladık. Yeni birlikte oynayacak bir ekibiz. Adaptasyon sürecini çabuk atlatmak istiyoruz. Maç maç düşünmek istiyoruz” diye konuştu.

GÜZEL İŞLER YAPARIZ
Bu sezon yoğun bir maç trafiğinin olacağının altını çizen Sezgin şöyle devam etti: “Umarım pandemiden dolayı tekrar maçlar ertelenmek durumunda kalmaz. Uzak deplasmanlarımız da sözkonusu. Zorlu bir maç trafiği bizi bekliyoruz. Umarım bunun üstesinden gelecek bir kapasiteye sahibizdir. Geçtiğimiz sezondan daha yukarılarda olmak istiyoruz. Bütçemizi artırdık ama lig ve Avrupa’daki diğer takımlara karşı daha mütevazi bir kadroya sahibiz. Ancak, biz mütevazi bütçelerle güzel işler yapmaya alışkınız. İnşallah bu sezon da onlardan birisi olur.”

Ziyarette Frutti Extra Bursaspor AŞ Başkanı Sezer Sezgin ve Genel Menajer Nedim Yücel, takıma destekleri nedeniyle Uludağ İçecek AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet H. Erbak ve Uludağ İçecek AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl’a takımdaki oyuncuların imzaladığı basketbol toplarını hediye ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X