Frutti Extra Bursaspor’un ziyaret turu…

Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Bursaspor eski yöneticisi ve AK Parti eski Milletvekili Hüseyin Şahin’i ziyaret etti.

Frutti Extra Bursaspor’un ziyaret turu…

ING Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk sezonunda başarılı bir performans sergileyen ve önümüzdeki sezon da aynı başarıyı tekrarlamak isteyen Frutti Extra Bursaspor’da sezon öncesi kadro oluşturma çabaları sürerken, protokol ziyaretleri de devam ediyor.

Yeni sezonda ligin yanı sıra Avrupa’da da boy gösterecek yeşil beyazlılar, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Bursaspor eski yönetim kurulu üyesi, AK Parti eski Milletvekili Hüseyin Şahin’i ziyaret etti.

FORMA HEDİYE EDİLDİ
Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin, Genel Menajer Nedim Yücel ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Turgay Erdem’i makamında ziyaret ederken, Erdem de yeşil beyazlılara yeni sezonda başarı dileklerinde bulundu.

Ayrıca Sezgin, Başkan Erdem’e 16 numaralı forma hediye etti. Yeşil beyazlı yönetim ayrıca Bursaspor eski yönetim kurulu üyesi Hüseyin Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Şube Başkanı Sezer Sezgin, Hüseyin Şahin’e adının yazılı olduğu 16 numaralı forma hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X