FSM esnafının at eti tepkisi

Bursa’da geçtiğimiz hafta beş gün arayla iki kez at eti yakalanmasının yankıları sürüyor.

FSM esnafının at eti tepkisi

At etinin Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki (FSM) bazı işletmelere verildiği iddiası buradaki işletmeleri vurdu. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Yeme İçme ve Eğlence Hizmetleri Sosyal Yardımlaşma Derneği (FSM-DER) Başkanı Neslihan Binbaş, bazı işletmelerin işlerinin yüzde 50 oranında azaldığını söyledi. 

Binbaş, düzenlediği basın toplantısında, ‘Basında yer alan ve firma ismi belirtilmeyen kaçak at eti ile ilgili haberler cadde esnafımızı zan altında bıraktı. FSM-DER üyelerinin beklentisi, son yaşanan sürecin bir an önce tamamlanarak kanunen kusurlu bulunanların kamuoyuna açıklanmasıdır. Sonuçlar şeffaf olarak açıklanıp, eksiği olan yerler kamuoyuna ilan edilsin. Yoksa bütün esnaf zan altına kalıyor. Bizler ürünleri müşteriye sunan son kuruluşlarız. İşletmelerimizin hizmet kalitesi ve prestiji için öncelikli olarak muhafaza, depolama ve hijyen kurallarına uyuyoruz. Uygun pişirme ve servisin de standart kalitede olmasının önemini biliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X