Fuat Avni yine bildi

Daha önceki birçok operasyonu önceden yazan Twitter fenomeni @FuatAvni, dün sabah yapılan operasyonu da birkaç gün önceden bildi.

Fuat Avni yine bildi

Fuat Avni önceki akşam geç saatlerde, dün sabah gözaltına alınan isimlerin önemli bir bölümü yazdı. Böylece Fuat Avni daha önce yazdıklarında olduğu gibi bu operasyonu da bildi. 

İşte Fuat Avni’nin daha önce yazdığı ve doğru çıkan operasyonlardan bazıları: 

1-Fuat Avni, Selam Tevhid soruşturmasına katılan polislere yönelik bir operasyon yapılacağını yazdı. Ardından 5 ilde 130 polise yönelik operasyon yapıldı. 

2-Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’a bağlı Hazine Müsteşarlığı’nda üst düzeyde görevden almaların yapılacağını yazan Fuat Avni’nin yazdıkları birkaç gün içinde gerçekleşti. Hazine Müsteşarlığı’nda üç daire başkanı görevden alındı. 

3-Fuat Avni, 62. Hükümette kimin dışişleri bakanı olacağını da önceden bildi. Herkesin, Hakan Fidan’ın dışişleri bakanı olacağını konuştuğu süreçte Fuat Avni, Mevlüt Çavuşoğlu’nun dışişleri bakanı olacağını yazdı.

4-Fuat Avni, 17 ve 25 Aralık soruşturmalarını yürüten polislere yönelik operasyon yapılacağını yazdı. Fuat Avni’nin attığı tweet’lerden bir gün sonra eski Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı, Emniyet Müdürü Mahir Çakılı’nın da aralarında olduğu çok sayıda polis gözaltına alındı. 

5-İzmir’deki ‘Askeri Casusluk’ soruşturmasını yürüten polislere yönelik operasyon yapılacağını yazan Fuat Avni’nin yazdığı gibi 30 emniyet mensubu gözaltına alındı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X