Fuat Köktaş Atakum Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, AK Parti’nin, 13 yıllık yönetim performansıyla kendisini tüm dünyaya ispat ettiğini söyledi. Fuat…

Fuat Köktaş Atakum Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, AK Parti’nin, 13 yıllık yönetim performansıyla kendisini tüm dünyaya ispat ettiğini söyledi. Fuat Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında Atakum ilçesinde bazı programlara katıldı. “Biz hep birlikte Türkiye’yiz, biz tam bir Türkiye partisiyiz” diyen Fuat Köktaş “AK Parti 13 yıldır Türkiye’yi yöneten, eski Türkiye paradigmasını tasfiye edip, yeni Türkiye’yi inşa eden bir partidir. Yasakların, işkencenin, fukaralığın Türkiye’sini, özgürlüklerin ve kalkınmanın Türkiye’sine dönüştüren bir partidir. Sessiz devrimi gerçekleştiren, büyük reformları yapan bir partidir. Güzel ülkemizi baştan başa imar eden bir partidir. AK Parti bu anlamda milletin partidir. Milletimizin büyük desteği ile bunları başardık” şeklinde konuştu. AK Parti’nin verdiği sözü tutan, gerçekçi politikalarıyla güven veren bir parti olduğunu, 13 yıllık yönetim performansıyla kendisini tüm dünyaya ispat ettiğini ifade eden milletvekili adayı Fuat Köktaş, “İşte yeniden İktidar olma ciddiyeti ve gerçekçi projelerle milletimizin huzurundayız. Biz her seçimde böyle olduk. Milletimizin güvenine layık olduk ve ülkemizde istikrar içinde, adalet içinde kalkınmayı sağladık. Şimdi, Cumhuriyetimizin 100. yılına çok daha farklı bir Türkiye, daha güçlü ve büyük bir Türkiye hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak için bütün plan ve projelerimiz hazır. İhtiyacımız olan sadece milletimizin güveni ve bu istikrarın bozulmamasıdır” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X