Fuhuşun parolası: Kuzu lazım mı?

Konya’da, yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları iddia edilen şebekeye yönelik operasyonda, 1’i kadın 5 kişi gözaltına alındı.

Fuhuşun parolası: Kuzu lazım mı?

Şebeke üyelerinin müşterileriyle telefonda “Kuzu lazım mı?” şeklinde şifreli konuştuğu tespit edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir şebekenin yurt dışından yabancı uyruklu kadınları iş vaadiyle kandırıp getirerek zorla fuhuş yaptırdığı bilgisine ulaştı. Şebekeyi çökertmek için çalışmalara başlayan polis, bir süre devam eden teknik ve fiziki takibin ardından geçen pazar günü düğmeye bastı.

Ahlak polisi, önceden belirlediği adrese düzenlediği operasyonda 1’i Özbekistan vatandaşı kadın 5 kişiyi gözaltına aldı. Örgüt üyelerinin müşterilerine telefon konuşmalarında fuhuş yaptırdıkları kadınlar için “Kuzu lazım mı” ifadesini kullanarak şifreli konuşmalar gerçekleştirdiği tespit edildi.

Kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen şüpheliler, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Ahlak Büro’ya götürüldü. Operasyon kapsamında 5 mağdur kadının daha ifadesine başvurulduğu belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X