Furkan anlayış bekliyor

Genç futbolcu, Bandırmaspor’da daha önce forma giydiğini belirtip, farklı bir kulübe kiralık olarak gitmek istediğini yönetime iletti.

Furkan anlayış bekliyor

Bursaspor’da yönetim kurulu tarafından İsmail Ertekin yönetimindeki PTT 1.Lig ekibi Bandırmaspor’a kiralık olarak verilmek istenen Furkan Soyalp transferinde sıkıntı çıktı. Geçen sezon kupa maçlarında forma bulan ve başarılı bir performans gösteren genç orta saha oyuncusunun daha önce Bandırmaspor’da forma giydiğini belirtip, farklı bir kulübe gitmek istediğini ilettiği öğrenildi. 

2 İSİM GİTTİ

Gerek yönetimden gerekse Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’dan bu konuda anlayış bekleyen Furkan’ın birkaç kulüple temas halinde olduğu belirtildi. Bursaspor camiasının kendisinden çok şeyler beklediği Furkan Soyalp’ın bu tutumu karşısında yönetimin nasıl bir karar alacağı merak ediliyor. Bilindiği gibi kaleci Okan Koçuk ve Emirhan Aydoğan daha önce Bandırmaspor’a kiralık olarak gönderilmişti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X