Furpa tamgaz

Furpa Marketler Zinciri, 34’üncü mağazasını 2014’ün son gününde Erikli’de hizmete açtı.

Furpa tamgaz

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de hazır bulunduğu törende konuşan Furpa Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Alpaslan, mağazanın aynı zamanda 5’inci premium mağazaları olduğunu söyledi. Ekonomiye katkı sağlamanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Alpaslan, ”Bunu yaparken kaliteli hizmet anlaşıyımızdan hiç ödün vermiyoruz. Kendimize koyduğumuz en kaliteli ve ucuz marketler zinciri olma, çok çeşit satma gibi hedeflerimiz vardı. 34’üncü şubemizi açarak da bunları kanıtlamış oluyoruz. Uluslararası bir marka olana kadar bunu devam ettireceğiz” dedi.

İSTİHDAM ÇOK ÖNEMLİ

Kendileri açısından istihdam yaratmanın çok önemli olduğunu ifade eden Alpaslan, 700’e yakın çalışanları olduğuna dikkat çekti. Şimdiye kadar vatandaşların desteğini hep yanlarında hissettikleri dile getiren Fuat Alpaslan, ”Sizler bizi hiç yalnız bırakmadınız. Bizler de sizlere layık olabilecek marketler zincirini kurmaya çalışıyoruz. Bursa eğer marka şehir olma yolunda ilerliyorsa bizde marka olarak Bursa’ya katkı sağlamanın haklı ve güzel çabası içindeyiz” diye konuştu.

BÖLGE HALKINA HİZMET

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, mağazayı çok beğendiğini belirtirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise şunları kaydetti: ”İşte bu da yeni yılda Yıldırımlılara ve bölge halkına hizmettir. 5’inci premium mağazanın buraya açılmış olması bölgenin önemini göstermiş oluyor. Halkımızın bu hizmete sahip çıkacağına inanıyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X