Futbol ailesi yarını bekliyor

Yerli ve yabancı oyuncuların mücadele edeceği gösteri maçının yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Futbol ailesi yarını bekliyor

Spor Toto Süper Lig’de yer alan kulüplerde forma giyen yerli ve yabancı oyuncular, yarın ‘Yıldızlar Karması’ adı altında BJK Vodafone Arena’da saat 20.00’de dayanışma maçı yapacak. Organizasyona Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Maçta elde edilecek tüm gelir Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı aracığı ile bağışlanacak. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, dün Swissotel The Bosphorus’ta basın toplantısı düzenlendi. 30’ar dakikadan 2 devrelik gösteri maçı yapılacak. Şehit yakınları ve gazilere verilmek üzere şuana kadar 3,5 milyon liralık bir rakama ulaşıldığı bildirildi.

HER TAKIMDAN 2 OYUNCU

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim. “Teröre inat daha çok birlik ve beraberlik, acılara inat daha çok sevgi için buradayız. Mümkünse şehit ailelerinin çocuklarıyla birlikte sahaya çıkarmak istiyoruz” derken, Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Bu güzel ülkenin birliği için hepimiz üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmemiz gerekiyor” diye konuştu. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, “Bu ülkeyi bölmek isteyenler bunu başaramayacak. Bu birlik beraberlikten de herkes ders çıkartacak” dedi. Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ise, “Süper Lig’deki her takımdan biri yerli, biri yabancı futbolcunun sahaya çıkmasını talep ettik” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X