Futbol değil boks maçı: 1-1

5 kırmızı kartın çıktığı oyunda centilmenlik kaybetti! Yeni Karaman ile Demirtaş’ın berabere kaldığı karşılaşmanın son dakikalarında saha karıştı… İki takım birbirine girdi… Aynı takımın iki futbolcusu yumruklaştı…

Futbol değil boks maçı: 1-1

Umut Kutluca

U19 Play-Off maçında Yeni Karaman ile Demirtaşspor 1-1 berabere kaldı. Olaylı maçta 5 kırmızı kart çıkarken Karamanspor’un iki oyuncusu birbirini adeta boks ringindeymiş gibi hırpaladı. Gergin müsabakada futbol ve centilmenlik kaybetti. Atıcılar 2 Sahası’nda oynanan maça hızlı başlayan taraf Demirtaş oldu. Uzun toplarla yarı sahasından çıkarak rakibini zorlayan mavi siyahlılar 13. dakikada Serkan İşleyen’in attığı gol ile ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda oyuna daha çok konsantre olan ekip Yeni Karaman’dı. Mavi beyazlılar 80. dakikada Anıl Çanakçı’nın attığı gol ile beraberliği buldu: 1-1.

YUMRUK YUMRUĞA…

Son dakikalarda ikili mücadele sonrası ortalık karışırken, iki takımın futbolcuları birbirine girdi. Yeni Karamanspor’un iki oyuncusu Yusuf Akbulut ile Abdulkadir Uzun yumruklaştı. Hakem olayların sakinleşmesinden sonra Demirtaş’tan Kadir, Cengiz ve Batuhan, Karaman’dan ise Yusuf ve Kadir kırımızı kartla oyundan attı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X