Futbol resitali sundular

TÜFAD Bursa Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘4.Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği’ düzenlenen gala gecesiyle sona erdi. 2 gün süren organizasyonda minik kramponlar hünerlerini sergilerken, Bursa’nın tarihi yerlerini de gezdiler.

Futbol resitali sundular

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Bursa Şubesi’nin ev sahipliğini yaptığı ‘4.Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği’ futbola doyurdu. İki gün süren organizasyonda minik kramponlar futbol resitaline imza attı. 64 yıldız adayı futbolcunun 4 takıma ayrılarak birbirleriyle maçlar yaptığı, ülkenin dört bir yanından gelen sporcuların Bursa’nın tarihi ve kültürel yerlerini gezerek eğlendiği şenlik, Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezi (TOHM)’da yapılan gala gecesiyle tamamlandı.

“BURSA’YA TEŞEKKÜR EDERİM”

Sorunsuz ve faydalı bir organizasyon gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını ifade eden TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, “Bursa şubemiz çok güzel bir organizasyon yaptı. İnşallah bu organizasyonun beşincisini de düzenleriz. Çocuklarımız çok güzel müsabakalar yaptı. Fair-play ruhu içerisinde bir şenlik gerçekleştirildi. Emeği geçen herkese TÜFAD adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Ödülü hak ettiler

Şenliklerin ardından gerçekleştirilen Gala Gecesi’nde Hacivat, Karagöz, Uludağ ve İpekböceği takımları adı altında yeşil sahada boy gösteren futbolcular, organizasyonda yer alan antrenörler, hakemler, sağlık memurları, komitelere ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X