Futbola beyaz engeli!

Bursa’da önceki gece başlayan ve yoğun bir şekilde devam eden kar yağışı dün ve bugün oynanacak okul maçlarını iptal ettirdi, hafta sonu ise tehlikede.

Futbola beyaz engeli!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Yıldız Erkekler 1. Küme Futbol maçları iptal oldu. 

Atıcılar-1 Sahası’nda dün oynanması gereken Sabiha Köstem-Dilek Özer, Uludağ-Başöğretmen, Peyami Sefa-Semiha Acar,Şehit Jandarma Er Selahattin Çırak-Zafer ile yarın Sabiha Köstem-Başöğretmen, Dilek Özer-Uludağ, Özel Nilüfer-Zafer ve Peyami Sefa-Şehit Jandarma Er Selahattin Çırak Ortaokulları’nın maçları ileri bir tarihe ertelendi.

İnegöl yine iptal!

Bursa Amatör kümede hafta sonu oynanacak maçlar yağan kar yüzünden iptal olabilme tehlikesi içinde. OLAY Medya’ya konu hakkında bilgi veren Futbol İl Temsilcisi Osman Kılıç, ‘Şu anda bir durum söz konusu. Kar yağışını bizde yakından takip ediyoruz ve yinede cuma gününe kadar bekleyeceğiz. Geçen hafta sonu iptal olan İnegöl ilçemizdeki maçlar büyük ihtimalle yine tehir olacak. Merkez için ise son kararı cuma günü vereceğiz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X