Futbolcu Kızlara Başkan Uysal’dan Moral Ziyareti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 13-18 Haziran tarihleri arasında Denizli’de düzenlenecek Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası grup elemelerine katılacak olan 1207 Antalya Muratpaşa Belediyesporlu futbolculara moral ziyaretinde bulundu.

Futbolcu Kızlara Başkan Uysal’dan Moral Ziyareti

Konuksever Stadyumu’nda Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren geçtiğimiz yılın şampiyonu kız futbolcularla bir araya gelen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, başarı dileklerinde bulundu. Dünyanın en büyük sporcularının bilgili olduğunu belirterek kız futbolculardan bol bol kitap okumalarını isteyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Düşünen insanlar daha disipline oluyor ve hayatını daha kolay tarif ediyorlar. Bu sezon Kadınlar İkinci Ligi’nde oldukça iyi mücadele ederek şampiyon oldunuz ve bizleri gururlandırdınız. Genç kızlar Türkiye Şampiyonası’nda da sizlerden şampiyonluk bekliyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X