Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Futbolcuya şişe atan taraftara tecilli hapis cezası

Fransa Birinci Futbol Ligi’nde, Olimpik Lyon ile Olimpik Marsilya maçında Marsilya oyuncusu Dimitri Payet’e şişe atan taraftara 6 ay tecilli hapis cezası verildi.

Fransa Birinci Futbol Ligi'nde, Olimpik Lyon ile Olimpik Marsilya maçında

Lyon Ceza Mahkemesi, 21 Kasım’da oynanan müsabakanın ilk dakikalarında köşe vuruşunu kullanmak üzere olan Dimitri Payet’in kafasına şişe atan taraftar hakkındaki kararını verdi.

Mahkeme, taraftarı 6 ay tecilli hapis cezasına çarptırdı ve 5 yıl boyunca statlara giriş yasağı koydu.

Lyon’a bir maç seyircisiz oynama cezası verilmişti

Ligin 14. haftasında oynanan karşılaşmada Olimpik Lyon taraftarı, korner kullanmak üzere olan Dimitri Payet’in kafasına bir su şişesi fırlatmıştı. Bu olayın ardından hakem, maçı 5. dakikada durdurmuş ve karşılaşmanın oynanmamasına karar vermişti. Karşılaşmada çıkan olay nedeniyle Lyon’a bir maç seyircisiz oynama cezası verilmişti.

Bu sezon daha önce oynanan Montpellier-Olimpik Marsilya, Nice-Olimpik Marsilya, Angers-Olimpik Marsilya, Lens-Lille ve Saint-Etienne-Olimpik Lyon karşılaşmalarında da olaylar çıkmıştı.


Avatar Seç KAPAT
Bütün sorumluluğun kendilerinde olduğunu söyleyen Merih Demiral, Montella'nın verdikleri mücadeleden
Sıradaki Haber Merih Demiral’dan maç sonu açıklama: ‘Hepimizi topladı tebrik etti’