Futbolda yokuz cezada zirvedeyiz!

Bursaspor, PFDK tarafından 32 haftalık periyotta 1 milyon 178 bin 500 TL’lik faturayla bu alanda Fenerbahçe ve Trabzonspor’un ardından 3. sırada yer aldı.

Futbolda yokuz cezada zirvedeyiz!

Spor Toto Süper Lig’de 32 hafta sonunda Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından en çok ceza alan kulüpler arasında Bursaspor üçüncü sırada yer aldı.

Bu sezon ligde istikrarı bir türlü yakalayamadığı için zor günler geçiren yeşil beyazlılara PFDK da bir darbe vurdu. hemen hemen her maçta para cezası alan Bursaspor, tribün kapatmada da tüm takımları geride bıraktı. Yeşil beyazlılar, bu sezon taraftarın neden olduğu saha olayları ve kulüp olarak toplamda 1 milyon 178 bin 500 TL ceza alarak en çok ceza alan kulüpler arasında kendine yer buldu.

​Liderliği 2 milyon 148 bin 500 TL ile Fenerbahçe kimseye kaptırmadı. Trabzonspor ise 1 milyon 317 bin TL ile 2. sırada yer aldı. Yeşil beyazlılar, bu sezon çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 6 kez tribün kapatma ve 1 seyircisiz cezası alarak bu alanda da zirveye yerleşti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X