Futbolun lokomotifi

Ekim ayında Bursaspor`dan milli takımlara tam 20 oyuncu gitti. Ozan Tufan ve Enes Ünal performanslarıyla ön plana çıkarken, Okan Koçuk ve Emre Taşdemir ise U-20 Milli takımında Almanya`ya karşı 90 dakika forma giydi.

Futbolun lokomotifi
Bursaspor, ekim ayında milli takıma gönderdiği isimlerle yine gündeme oturdu. En üst gruptan en alta kadar birçok ismi ay yıldızlı formayı terleten yeşil beyazlı kulüp haklı bir gurur yaşıyor.
 
Ozan Tufan, A Milli Takımın 2-1’lik mağlubiyetiyle sonuçlanan Çek Cumhuriyeti maçında göze batan tek isim olurken, otoritelerden tam puan oldu. Timsah’ın kaptanı Serdar Aziz ise A-2 Milli Takımının yarın oynayacağı İngiltere maçının aday kadrosuna çağrıldı.
 
AZİZ SON BÖLÜMÜNDE GİRDİ
 
Avustralya milli takımına davet edilen Aziz Behich ise Birleşik Arap Emirlikleriyle yapılan dostluk maçında 86.dakikada Jason Davidson’un yerine oyuna dahil oldu. Gine Milli Takımına giden Bakaye Traore, Afrika Uluslar Kupası maçında Gana’ya karşı mücadele etti.
 
U-20 Milli Takımında ise kaleci Okan Koçuk ve Emre Taşdemir 1-0 mağlup olduğumuz Almanya maçında 90 dakika sahada kaldı.
 
ENES’TEN 4 GOL
 
U-19 Milli Takımında ise Enes Ünal adeta şov yaptı. 0-0 sona eren Estonya maçında 90 dakika görev yapan genç oyuncu, 71 dakikada görev yaptığı İzlanda karşısında ise 4 gol atmıştı.
 
Bursaspor’da sözleşme uzatmadığı için kadro dışı bırakılan Batuhan Altıntaş ise Estonya karşısında 16 dakika forma giydi. Şahin Gizlenci, Doğanay Kılıç ve Duhan Çağlar U-19 Milli Takımının Ekim ayında yaptığı kampa katılmıştı.
 
İŞTE TABLO
 
Ozan Tufan: A Milli Takım
Serdar Aziz: A-2 Milli Takımı
Aziz Eraltay: Avusturalya Milli Takımı
Bakaye Traore: Mali Milli Takımı
Okan Koçuk: U-20 Milli Takımı
Emre Taşdemir: U-20 Milli Takımı
Enes Ünal: U-19 Milli Takımı
Batuhan Altıntaş: U-19 Milli Takımı
Ertuğrul Ersoy: U-19 Milli Takımı
Şahin Gizlenci: U-19 Milli Takımı
Doğanay Kılıç: U-19 Milli Takımı
Duhan Çağlar: U-19 Milli Takımı
Sabri Gündoğan: U-16 Milli Takımı
Görkem Özgür: U-16 Milli Takımı
Burak Balkar: U-16 Milli Takımı
Halil Çöl: U-16 Milli Takımı
Enes Kayar: U-15 Milli Takımı
Çağatay Yılmaz: U-15 Milli Takımı
Sebahattin Uslu: U-15 Milli Takımı
Yusuf Fidan: U-15 Milli Takımı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X