Futbolun tertipleri!

Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen başkanlığındaki İl Tertip Kurulu, amatörlerin kalbi…

Futbolun tertipleri!

TOLGA ÖZTAŞ

Haftada 138 maç oynanan Bursa’nın maç programını Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen’in Başkanlığındaki 17 kişilik İl Tertip Kurulu başarılıyla yönetiyor. Peki kimler var bu tertip kurulunda? Bursa futbolunu düzenleyen, maçların sorunsuzca oynanmasını kimler sağlıyor? İşte İl Tertip Kurulu; Mustafa Beşen, Kazım Akçay, Tamer Türk, Emre Şahin, Mehmet Tecer, Ali Şen, Ümit Kurt, Ümit Özbağ, Şükrü Baş, Metin Akdağ, Mustafa Yontar, Osman Gümüş, Bekri Şahin, Ahmet Yılmaz, İrfan Doğaç, Salih Gümüşsoy ve Mustafa Gencan.

Hedef en üst seviye

Osman Kılıç’ın Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı olması sonrası Futbol İl Temsilciliği görevine getirilen Mustafa Beşen, OLAY Spor’a hedeflerini anlattı. Beşen, ‘BASKF ile ortak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman iletişim halindeyiz. Bizim hedefimiz Bursa’da futbolu en üst seviyeye çıkarmak. Bunun için çalışmalarımızı yoğun tempoda sürdürüyoruz. İl Tertip Kurulu’ndaki arkadaşlarımız da her toplantıya gelerek kulüplerin sorunlarını çözmemizde bize büyük katkı sağlıyorlar’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X