Futsal’a ambargo koydular!

3 Grup’ta toplam 11 okulun mücadele ettiği organizasyonda BTSO Gürsu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ni 4-0 yenen mavi beyazlılar, 1. Küme Genç Erkekler şampiyonu oldu.

Futsal’a ambargo koydular!

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 1. Küme Genç Erkekler Futsal’da şampiyon BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi oldu. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan final maçında adeta coşan mavi beyazlılar, BTSO Gürsu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ni 4-0 mağlup ederek kupaya uzandı. Spor Lisesi bu sonuçla Bursa’yı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını kazandı.

Saime Sultan zorlanmadı!

Final maçında sonuca rahat giden BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi’nin gollerini 6. dakikada Ahmet, 17’de Talha, 20’de Altemur ve 30’da Şahin attı. Organizasyonda Spor Lisesi’ne kaybeden BTSO Gürsu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ikinci olurken. Günün ilk maçında Gürsu Latif Dörtçelik Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ni 8-1 ile geçen İnegöl Saime Sultan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X