Futsalın kralı Orhangazi Erenler

Orhangazi Erenler Anadolu Kız Meslek Lisesi ikinci şampiyonluğunu Bursa Spor Lisesi’ni 1-0 mağlup ederek elde etti.

Futsalın kralı Orhangazi Erenler

Geçen yıl Bursa Genç Kızlar Liseler arası Futsal Turnuvası’nda Bursa şampiyonu olan Orhangazi Erenler Anadolu Kız Meslek Lisesi bu yıl da final maçında Bursa Spor Lisesi’ni 1-0 mağlup ederek üst üste ikinci kez şampiyonluğu elde etti. Kestel Spor Salonu’nda oynanan final maçından sonra Kız Meslek Futsal takımı büyük bir mutluluk yaşadı. Ocak ayında başlayan turnuvada tüm maçlarını kazanarak finale kadar yükselen Orhangazi KML Futsal İl Finalinde Kestel Kapalı Spor Salonu’nda şampiyonluğun diğer adayı Bursa Spor Lisesi ile karşı karşıya geldi. 

Maçı baştan sona kadar üstün götüren temsilcimiz maçı 1-0 kazanarak Bursa şampiyonluğunu elde etti. Üst üste iki yıl şampiyon olan Kız Meslek Lisesi’nin final maçını Orhangazi İlçe Spor Müdürü Rıdvan Güvenir’de izledi. Maçtan sonra büyük sevinç yaşayan Orhangazi KML futsal takımı oyuncuları sevinçlerini antrenörleri Eyüp Kayalı ile kutladılar. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X