Futsal’ın kraliçeleri

2. Küme Okullararası Genç Kızlar Futsal İl Birinciliği finalinde Osmangazi Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 2-1 yenen Kestel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Futsal’ın kraliçeleri

OSMAN GÜNEŞ

Kestel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2,5 ay süren 2. Küme Okullararası Genç Kızlar Futsal İl Birinciliği’nde şampiyonluğa ulaştı. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve 21 takımın katıldığı organizasyonda rakip tanımayan Kestel ekibi zirveyi kaptırmadı. İl Birinciliği finalinde Osmangazi Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 2-1 yenen Kestel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyonluk kupasına uzanmayı bildi. 2. Küme’de şampiyon olan Kestel ekibi önümüzdeki sene 1. Küme’de mücadele etmeye hak kazandı.

BAŞARIMIZ SÜRECEK

Okul Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Sefa Şeremet “Okulumuzda futsalda potansiyeli görünce ikinci kümeden kızlar futsal takımızı kurduk ve ilk senemizde Bursa şampiyonu olduk. İlçenin adını şampiyon olarak yazdıran takımıma çok güveniyorum ve önümüzdeki sene de 1. Küme’de başarılarını sürdüreceklerine eminim. Ayrıca çok yetenekli kızlarım var bu takımından kızlar futbol liginde oynayacak oyuncularım var. Onların ilerlemeleri için çaba sarf edeceğim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X