G.Birliği’ne çok yakıştı

Orhangazi’nin köklü kulübünün sosyal tesisleri görkemli bir törenle hizmete açıldı.

G.Birliği’ne çok yakıştı

Yoğun katılım oldu

İlçenin en köklü spor kulüplerinden olan Orhangazi Gençlerbirliği’nin 2014 yılı Haziran ayında göreve gelen yönetiminin ilk hedefleri arasındaki tesis çalışmaları tamamlandı. Geçtiğimiz aylarda tamamlanan teras cafenin açılışını yapan ve kulüp lokalini buraya taşıyan Gençlerbirliği, sosyal tesisinin açılışını yaptı. Açılış törenine Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve kulübün eski başkan ve yöneticileri, kamu kurumlarından temsilciler ve sporcular katıldı. 

Çok çalışıyoruz

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’de amatör spor kulüplerinin tamamına destek olduklarını söyledi. Gençlerbirliği Başkanı Suat Çiftçi, göreve geldikten sonra lisanslı sporcu sayısını arttırmak ve camiaya yakışır tesisler kazandırmayı hedef koyduklarını hatırlatarak, ‘İlk günden beri karşılaştığımız zorluklara rağmen yılmadan yorulmadan çalıştık. Lisanslı sporcu sayımız bakımından Bursa’nın önde gelen kulüplerinden biri olduk. Yakın zamanda kulübümüze modern bir lokal kazandırdık. Şimdi de sosyal tesisimizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X