G.Saray Avrupa sınavında…

UEFA Avrupa Ligi’nde Nefçi Bakü ve Hajduk Split’i saf dışı bırakan Galatasaray, bugün TSİ 21.45’de deplasmanda Rangers ile gruplara kalabilmek için karşı karşıya gelecek.

G.Saray Avrupa sınavında…

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçında bugün deplasmanda İskoçya’nın Rangers takımıyla karşı karşıya gelecek. Avrupa’da bu sezon Azerbaycan’ın Nefçi Bakü ve Hırvatistan’ın Hajduk Split takımlarını saf dışı bırakan sarı kırmızılıların gruplara kalabilmek için Glasgow kentindeki Ibrox Stadı’nda oynayacağı zorlu maç TSİ 21.45’te başlayacak. Karşılaşma yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle taraftarsız oynanacak.

Karşılaşmada Letonya Futbol Federasyonundan hakem Andris Treimanis düdük çalacak. Haralds Gudermanis ve Aleksejs Spasjonnikovs’ın yardımcı hakemlik görevini üstleneceği maçın dördüncü hakemi ise Aleksandrs Golubevs olacak.

ARDA TURAN YOK
Rangers-Galatasaray maçını kazanan takım, adını gruplara yazdıracak. Koronavirüs salgını nedeniyle UEFA’nın aldığı karar gereği bu sezon eleme turları tek maç üzerinden oynanıyor. Rövanş karşılaşması olmayacağı için bugünkü müsabakayı alan ekip, gruplarda mücadele etme hakkı kazanacak. Bu arada sarı kırmızılı takımın kaptanı Arda Turan, ünlü eski İngiliz futbolcu Steven Gerrard’ın çalıştırdığı Rangers karşısında sahaya çıkamayacak.

Karşılaşma öncesinde uygulanan standart Covid-19 PCR testi negatif çıkan, akciğer tomografisi temiz olan Arda, gribal enfeksiyon ve yüksek ateş nedeniyle İskoçya’ya götürülmedi. Sarı kırmızılılarda ayrıca sakatlıkları bulunan Fernando Muslera, Marcelo Saracchi, Emre Akbaba’nın yanı sıra Şener Özbayraklı, Kerem Aktürkoğlu, Valentine Ozornwafor ve Jesse Sekidika UEFA’ya bildirilen kadroda yer almıyor.
21.45/Teve2

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X