Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

G.Saray Avrupa’da avantaj peşinde! Slovenya’daki maç saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında bugün Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana’ya konuk olacak.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında bugün

Başkent Ljubljana’daki Stozice Stadı’nda oynanacak maç, TSİ 22.00’de başlayacak. Karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonundan hakem Andreas Ekberg yönetecek. Marcus Lundgren Klitte ile Niklas Nyberg’nin yardımcı hakemlik görevini üstlenecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerine 2. turdan başlayan sarı kırmızılı ekip, Litvanya temsilcisi Zalgiris’i 2-2 ve 1-0 sonuçlanan maçlarla elemişti.

Slovenya temsilcisi ise 1. eleme turunda Letonya ekibi Valmiera’yı 2-1’lik skorlarla geçerken, 2. eleme turunda ise Bulgaristan’ın Ludogorets takımını 1-1 ve 2-1 tamamlanan müsabakalar sonucunda saf dışı bıraktı.

22.00/ S SPORT PLUS


Avatar Seç KAPAT
Fenerbahçe Spor Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda Aziz Yıldırım, tarihin
Sıradaki Haber Fenerbahçe’de yeniden Aziz Yıldırım dönemi