G.Saray Hamzaoğlu ile nikah tazeledi

Sarı-kırmızılı kulüp, teknik direktör Hamzaoğlu ile 3 yıllık yeni mukavele imzaladı.

G.Saray Hamzaoğlu ile nikah tazeledi

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kulüp başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman’ın da hazır bulunduğu törende Hamza Hamzaoğlu, 3 yıllık yeni sözleşmeye imza attı.

Başkan Özbek, imza töreninde yaptığı konuşmada, Hamza Hamzaoğlu ile oldukça başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, “Çok da keyifli bir sezon oldu ve iki kupayla bitirdik. İlk kontratını yaparken de yönetimdeydim. Çok güvendiğimiz, çok faydalı olacağına inandığımız biriydi. Göreve ilk getirirken yine uzun vadeli düşünüyorduk. Çok isabetli bir karar aldığımızı herkes gördü” diye konuştu.

“Kendisiyle yaptığımız görüşmeler çerçevesinde, önümüzdeki 3 yıllık dönemde beraber olacağız” diyen Özbek, “Galatasaray’ı başarıdan başarıya koşturacağına inandığım bir arkadaşım. Bundan sonraki dönemde de her zaman hocamızın arkasında olacağız. Galatasaray’ı birlikte başarıya taşımak için gerekenleri yapacağız” ifadelerini kullandı. 

“Daha çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız”

Hamzaoğlu ise yeni dönemde daha da çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Galatasaray’la ilk imzayı yine Florya Metin Oktay Tesisleri’nde imzaladığını hatırlatan sarı-kırmızılı teknik adam, şunları söyledi:

“O gün çok farklı heyecanlar içindeydim. Yıllar sonra tekrar takımıma hizmet verecek olmanın heyecanı vardı. Önümüzde elde edilmesi gereken başarılar bulunuyordu. Şükürler olsun bugüne kadar işlerimiz umduğumuz gibi gitti ve sezonu 2 kupayla kapattık. Yönetimimizin bize duyduğu güvenle 3 yıl daha beraber çalışacağız. Bundan sonraki dönem için de düşüncelerimiz ve hayallerimiz var. Önemli olan bu süreçte görevimizi layıkıyla yerine getirebilmek. Önümüzdeki dönemde daha çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız.”

Konuşmaların ardından sözleşmeye imza atılırken, birlikte basın mensuplarına poz verildi.

Özbek’ten transfer açıklaması

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, imza töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, transfer çalışmalarına değindi.

Transfer sezonunun başladığını ve tüm çalışmalarını teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun projesi çerçevesinde yürütülecek olmasından dolayı da ilk onunla mukavele yaptıklarını bildirdi.

Hamzaoğlu, bu sezon kazanılan başarılara karşın, şanslı oldukları yönünde yorumlar yapıldığının aktarılması üzerine, “Biz neler yapıp da başarılı olduğumuzun farkındayız. Bir başkasının ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor. Bu işin içinde şans var ama şans çalışandan yanadır. Biz çalıştık. Hiçbir zaman işimizi tamamen şansa bırakmadık. Çalıştık ve bekledik. Şans da bize yardım etti” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X